Maradona weer in de schijnwerpers

Maradona weer in de schijnwerpers BUENOS AIRES, 8 mei. De Argentijnse voetballegende Diego Maradona was nog maar net ontslagen uit een afkickkliniek in Buenos Aires, toen hij gisteren alweer zijn opwachting maakte in een tv-programma van Marcello Tinelli. De 46-jarige oud-international was vorige maand opgenomen vanwege zijn alcoholverslaving, daarvoor lag hij in het ziekenhuis met alcoholvergiftiging en leverontsteking. Maradona toonde zich in het vraaggesprek verontwaardigd over het gerucht tijdens zijn opname dat hij in het ziekenhuis overleden zou zijn. Hij wil er achter komen wie dat gerucht heeft verspreid, en suggereerde dat de regering daar de hand in heeft gehad. „Ik leef en ik wil blijven leven.” Foto AP In this picture released by Ideas del Sur, former Argentina's soccer idol Diego Maradona, embraces television host Marcelo Tinelli during a TV show in Buenos Aires, Monday, May 7, 2007. Maradona was released from a psychiatric clinic after two weeks of treatment for alcoholism. (AP Photo/Ideas del Sur) ** NO SALES ** Associated Press