6 sportief

Zo krijg je je vitamines wel binnen Originele fruitschaal www.nonplusultra.nl, 55 euro

Originele fruitschaal

www.nonplusultra.nl, 55 euro

Als sportfreak zit je zelden op de bank natuurlijk. Na het werk vlieg je door naar de sportschool, het voetbalveld of naar de basketbaltraining. Van het inrichten van je huis komt het maar niet, want dat is toch een stuk saaier. Hoewel, zo saai hoeft huisinrichting niet meer te zijn. Toegegeven, de meeste twintigers en dertigers kiezen wel voor een strakke aankleding. Soms mondt dat uit in een vrij klinische ruimte. Maar alternatieven zijn er volop. Voor een sportieveling is het natuurlijk te gek om ook binnenshuis een knipoog richting sport te geven. Voor de voetballiefhebber of basketballer is een sportieve schaal een origineel idee. Voor 55 euro bestel je online een schaal in de vorm van een ingedeukte basketbal of voetbal, gemaakt van keramiek. Je kunt er bijvoorbeeld je fruit in kwijt, zodat je je dagelijkse portie vitamines zeker binnen krijgt tussen de trainingen door. (MM)