5 MUZIEK

Tom McRae in Utrecht Tom McRae + Steve Reynold Utrecht: Tivoli. Tijd: 19.30u. Entree: 16 euro. Kaarten: 0900-2358486. De Engelse singer-songwriter TomMcRae bracht onlangs zijn vierde album King Of Cards uit en koppelt daar ook een tour aan. Nick Drake, Nick Cave en Jeff Buckley, dat zijn zo’n beetje de invloeden van Tom McRae. Al zijn liedjes zijn persoonlijk getint, aldus Tom McRae: „Het zijn ansichtkaarten die mij eraan herinneren waar ik was op een bepaald moment en wat ik toen dacht.” In het voorprogramma staat de Canadese singer-songwriter Steve Reynolds. Tom McRae in Utrecht

Tom McRae + Steve Reynold

Utrecht: Tivoli. Tijd: 19.30u. Entree: 16 euro. Kaarten: 0900-2358486.

De Engelse singer-songwriter TomMcRae bracht onlangs zijn vierde album King Of Cards uit en koppelt daar ook een tour aan. Nick Drake, Nick Cave en Jeff Buckley, dat zijn zo’n beetje de invloeden van Tom McRae. Al zijn liedjes zijn persoonlijk getint, aldus Tom McRae: „Het zijn ansichtkaarten die mij eraan herinneren waar ik was op een bepaald moment en wat ik toen dacht.” In het voorprogramma staat de Canadese singer-songwriter Steve Reynolds.