1 Uit eten met IENS

Odyssee

Antoine Platekade 1017-1021, Rotterdam, Telefoon (010) 486 39 03Keuken open 10.00-22.00u., vr-za tot 22.30u.Mediterraan/ wereldkeuken, gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 30,00 euroCategorie: Aan het water

Aan de zuidzijde van de Montevideo toren bevindt zich Odyssee. De locatie is goed benut: hoge ruimte met indrukwekkend raampartijen die uitzicht bieden op de haven. Het stoere, moderne meubilair geeft de zaak een frisse uitstraling. Op de kaart een scala aan uiteenlopende gerechten. Weer een goed restaurant op Zuid!

goed | Als je zoals ik vegetarisch eet, heb je weinig keus. Een half jaar wachten voordat je iets nieuws kunt proeven, is ook wat minder. Verder ben ik nog steeds heel tevreden, al was de laatste keer de huisgemaakte focaccia niet echt geslaagd. (03-03-2007 A. P. te Mijnsheerenland)

uitstekend | Super goede bediening, heerlijk eten en fantastische speelhoek voor kinderen zodat pa en ma, en de overige gasten, ook rustig kunnen dineren. De entresol is rookvrij maar ook in de kinderspeelhoek worden rokers gelukkig geweerd. (21-01-2007 C. C. P. v. N te Rotterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens