Who’s next

Who’s next Henny Huisman, tv-presentator. Nrc.next schrijft over verliezen in de Postcodeloterij. Huisman heeft zelf jarenlang de ‘Postcode Kanjers’ uitgereikt. Aan presentator Monique Snoeijen vertelt hij hoe hij denkt over winnen en verliezen. Victor Löw zei vrijdag: „Talent is een heel raar iets in Nederland omdat ervan uitgegaan wordt dat iedereen gelijk is.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40u., 17.45u. en 00.25u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl who's next vandaag op tv Henny Huisman, tv-presentator praat met presentator Monique Snoeijen over verliezen (en winnen) in de Postcode Loterij –zie het verhaal op pagina 8 en 9. Huisman heeft jarenlang de ‘Post-code Kanjers’ uitgereikt. Uiteraard bespreken zij ook de uitslag van de Franse presidentsverkiezingen. RTL Z: 13.40, 17.45, 00.25 uur en via nrc.nl en rtl.nl Vrijdag zei Victor Löw: „Talent is een heel raar iets in Nederland, omdat ervan uitgegaan wordt dat iedereen gelijk is.” Nederland Arnhem Stichting Vluchteling onthult op haar donateursdag een nieuwe vluchtelingenhut, ontworpen door de architect Piet Boon. Henny Huisman namens poscode loterij Nederland en Havik openen het nieuwe gebouwtje gebouwd met karton honingraat 5 cm dik sterk om een olifant te kunnen tillen en isoleerd veel beter als zeildoek Postcodeloterij gaat proef financieren om te kijken of het haalbaar is in echt vluchtelingenkamp. Karton is te bewerken met verf en op die manier duurzaam maar ook makkelijk te vernietigen bij stoppen van noodzaak 24-6-2005 foto: Jaco Klamer Hollandse Hoogte

Henny Huisman, tv-presentator. Nrc.next schrijft over verliezen in de Postcodeloterij. Huisman heeft zelf jarenlang de ‘Postcode Kanjers’ uitgereikt. Aan presentator Monique Snoeijen vertelt hij hoe hij denkt over winnen en verliezen.

Victor Löw zei vrijdag: „Talent is een heel raar iets in Nederland omdat ervan uitgegaan wordt dat iedereen gelijk is.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40u., 17.45u. en 00.25u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl