Paris Hilton moet 45 dagen de cel in

Paris Hilton moet 45 dagen de cel in LOS ANGELES. De Amerikaanse Paris Hilton, een van de meest gegooglede mensen ter wereld, moet 45 dagen de cel in. Ze reed te hard, zonder licht en zonder geldig rijbewijs in haar Bentley. Dat vonnis velde een rechtbank in Los Angeles vrijdag. Eerder was haar rijbewijs al ingetrokken wegens roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed. Hilton was met haar ouders te laat op de zitting verschenen. „Het spijt mij zeer”, zei de betraande Hilton vlak voordat de rechter vonnis wees. Het is onduidelijk of Hilton nu haar pr-verplichtingen voor het Nederlandse Formule I-team van Spyker kan nakomen. Ze zou voor Spyker, voorafgaand aan de wedstrijd, op 27 mei een rondje rijden op het stratencircuit van Monaco. (ANP, AFP, DPA) Foto AP In this court drawing by court artist Bill Robles, Paris Hilton is seen crying at the the Los Angeles Municipal Court Metropolitan branch, Friday, May 4, 2007, in Los Angeles. A judge sentenced Paris Hilton to 45 days in jail Friday for violating her probation. Hilton, who parlayed her name and relentless partying into worldwide notoriety, must go to jail on June 5 and she will not be allowed any work release, furloughs, use of an alternative jail or electronic monitoring in lieu of jail, Superior Court Judge Michael T. Sauer ruled after a hearing. The judge ruled that she was in violation of the terms of her probation in an alcohol-related reckless driving case. (AP Photo/Bill Robles) ** TV OUT ** Associated Press