Nog geen personeelsfeest

Nog geen personeelsfeest klik@nrc.nl Het klik-thema voor deze week is ‘personeelsfeestje’. Gisteravond zaten er nog geen foto’s met dat thema in de mailbox van klik@nrc.nl. Wél foto’s van Olivier Hokke (18) uit Rotterdam. „Zojuist begon de herdenking van Pim Fortuyn. Ik woon dichtbij en heb een aantal foto’s gemaakt. Het was niet zo druk, er waren misschien veertig betogers. De rest was politie, media en buren. Arme Pim. Uit het oog, uit het hart.” Hokke, Olivier

Het klik-thema voor deze week is ‘personeelsfeestje’. Gisteravond zaten er nog geen foto’s met dat thema in de mailbox van klik@nrc.nl. Wél foto’s van Olivier Hokke (18) uit Rotterdam. „Zojuist begon de herdenking van Pim Fortuyn. Ik woon dichtbij en heb een aantal foto’s gemaakt. Het was niet zo druk, er waren misschien veertig betogers. De rest was politie, media en buren. Arme Pim. Uit het oog, uit het hart.”