5 Nieuwe series

Bam en Missy kijken naar ringen Over de serie Bam’s Unholy Union: Pro-skater Bam Margera (Jackass en Viva La Bam) staat voor z’n grootste uitdaging ooit: het ja-woord geven aan zijn bruid Missy. Dat wordt een allesbehalve traditionele bruiloft.

MTV Submonday

MTV, 20.25-00.00u.

De nieuwste MTV-series en de beste cultfilms zijn te zien in MTV Submonday – vanavond de aftrap – belooft MTV. Omdat op maandag het weekeinde nog nadreunt en de week net is begonnen. Een beetje goede televisie kan een mens op een dag als vandaag best gebruiken. De avond begint op MTV met twee nieuwe series, Bam’s Unholy Union en Bustamove, gevolgd door nieuwe afleveringen van Celebrity Death Match en Trailer Park Boys. Als afsluiting van de avond een film, beginnend met de cultklassieker Train-spotting. Deze maand zijn verder Pups, Acid House en Killing Zoë te zien. Over de serie Bam’s Unholy Union: Pro-skater Bam Margera (Jackass en Viva La Bam) staat voor z’n grootste uitdaging ooit: het ja-woord geven aan zijn bruid Missy. Dat wordt een allesbehalve traditionele bruiloft. Bustamove, met host Brooks Buford, gaat over de emotionele dilemma’s en problemen van jongeren. (ML)