5 DEBAT

Studenten weten het beter! Studenten weten het beter! Amsterdam: Felix Meritis. Aanvang: 15.30u. Toegang: gratis. Aanmelden: www.amsterdamsestudent.nl De huidige situatie van het onderwijs in Nederland, de relatie tussen onderwijs, het bedrijfsleven en internationalisering passeren de revue. Sprekers zijn o.a. Ronald Plasterk (minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap), Sijbolt Noorda (voorzitter VSNU), hoogleraren, bestuurders, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, politici en niet te vergeten studenten. In het kader van de ‘Week van de Amsterdamse Student’. Studenten weten het beter! Nederland, 02-03-2005. Studenten in debat, foto Michael Kooren. Kooren, Michael

Studenten weten het beter!

Amsterdam: Felix Meritis. Aanvang: 15.30u. Toegang: gratis. Aanmelden: www.amsterdamsestudent.nl

De huidige situatie van het onderwijs in Nederland, de relatie tussen onderwijs, het bedrijfsleven en internationalisering passeren de revue. Sprekers zijn o.a. Ronald Plasterk (minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap), Sijbolt Noorda (voorzitter VSNU), hoogleraren, bestuurders, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, politici en niet te vergeten studenten. In het kader van de ‘Week van de Amsterdamse Student’.