4 FILMKLASSIEKER

Slechte mannen, één fatale vrouw The Killing (1956) Den Bosch: Verkadefabriek. Tijd: 19.30u. Inl: www.verkadefabriek.nl De Verkadefabriek toont The Killing, een van de vroegste films van filmmeester Stanley Kubrick (1928-1999), die vooral bekend werd met films als A Clockwork Orange, The Shining en 2001 A Space Odyssey. Een bende kruimeldieven wil een grote slag slaan op de renbaan, maar de hebzuchtige vrouw van een van hen verknoeit alles. Een echte film noir dus, met louter slechte mannen en één fatale vrouw, gespeeld door Marie Windsor. Regie: Stanley Kubrick, VS, 1956. Met: Sterling Hayden, Elisha Cook jr., Marie Windsor. Slechte mannen, één fatale vrouw

The Killing (1956)

Den Bosch: Verkadefabriek. Tijd: 19.30u. Inl: www.verkadefabriek.nl

De Verkadefabriek toont The Killing, een van de vroegste films van filmmeester Stanley Kubrick (1928-1999), die vooral bekend werd met films als A Clockwork Orange, The Shining en 2001 A Space Odyssey. Een bende kruimeldieven wil een grote slag slaan op de renbaan, maar de hebzuchtige vrouw van een van hen verknoeit alles. Een echte film noir dus, met louter slechte mannen en één fatale vrouw, gespeeld door Marie Windsor. Regie: Stanley Kubrick, VS, 1956. Met: Sterling Hayden, Elisha Cook jr., Marie Windsor.