1 Uit eten met IENS

Avocado

Amersfoort, Piet Mondriaanplein 3Telefoon (033) 461 79 45Keuken open 12.00-14.00, 18.00-21.00, za geen lunch, zo geslotenGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 50,00 euroCategorie: Nieuwkomer

Vlak bij het Centraal Station van Amersfoort zit Avocado. Naast eten kun je hier ook loungen. Het restaurant is sfeervol, met een enthousiaste kok. De mensen die er werken, hebben passie voor hun vak en de producten die ze gebruiken. Een plek om af en toe heen te gaan, als je zin hebt in een avond goed eten. Er is de mogelijkheid een 8-gangenmenu samen te stellen.

uitstekend | Uitstekend gegeten! Een sfeervol restaurant, met een leuk lounge-gedeelte. Lekkere amuses, bijzondere gerechten en heerlijk van smaak, prima wijnen. Bij het kaasplankje een enorme hoeveelheid heerlijke bijlagen, idem bij de koffie. (06-03-2007 H. B. te Amersfoort)

uitstekend | Een aantal dingen dat eruit sprong; risotto met op de huid gebakken zeebaars, eigen gerookte zalm gevuld met doorwreven ei op een bedje van krab-appelsalade en avocado-olie, en hert met gekarameliseerde witlof. (10-02-2007 W. B. te Barneveld)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens