Spider-Man 3

Spider-Man 3 film Spider-Man moet het dit keer opnemen tegen vier vijanden, en dan is er nog het eeuwige gepieker van zijn alter ego Peter Parker. In deel 3 van de reeks is de verbeelding van de makers duidelijk aan het opraken. ***-- „In deel 3 zijn het allemaal vijanden die Spider-Man domweg moet verslaan. De enige zelfoverwinning die hij nog moet boeken is die op zijn wraakzucht. Dat is dan ook het enige echt interessante element van deze film. In deel 1 hadden we al gezien dat die wraakzucht het naarste trekje is in de verder zo vriendelijke buurjongen Peter Parker. En we hebben direct gezien dat een mens daarvoor gestraft wordt.” Bas Blokker 2 mei 2007 In 110 bioscopen

Spider-Man moet het dit keer opnemen tegen vier vijanden, en dan is er nog het eeuwige gepieker van zijn alter ego Peter Parker. In deel 3 van de reeks is de verbeelding van de makers duidelijk aan het opraken.

„In deel 3 zijn het allemaal vijanden die Spider-Man domweg moet verslaan. De enige zelfoverwinning die hij nog moet boeken is die op zijn wraakzucht. Dat is dan ook het enige echt interessante element van deze film. In deel 1 hadden we al gezien dat die wraakzucht het naarste trekje is in de verder zo vriendelijke buurjongen Peter Parker. En we hebben direct gezien dat een mens daarvoor gestraft wordt.”

Bas Blokker 2 mei 2007

In 110 bioscopen