Who's next.

WHO'S NEXT. Gast is Victor Löw, acteur. „Clarence Seedorf lijkt als twee druppels water op Herman van Veen, maar dan zwart.” who’s next vandaag op tv Victor Löw, acteur, over vrijheid en over Irak. Hij praat met presentator Robert van de Roer over zijn rol als Tony Blair in ‘Stuff happens’. Deze ‘toneeldocumentaire’ over de inval in Irak gaat zondag in première in Carré. En wat is Löw verder opgevallen in nrc.next? RTL Z: 13.40, 17.45, 00.05 uur en de hele dag op nrc.nl en rtl.nl Gisteren zei Hans Dorrestijn: Victor Low, acteur Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 050331 Boyer, Maurice

Gast is Victor Löw, acteur. Nrc.next schrijft over vrijheid. Een land waar nu zeker geen vrijheid heerst is Irak. Löw vertelt over zijn rol als Tony Blair in Stuff happens. En wat is Löw verder opgevallen in nrc.next?

Hans Dorrestijn zei gisteren: ,,Clarence Seedorf lijkt als twee druppels water op Herman van Veen, maar dan zwart.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40u., 17.45u., en 00.05u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl