Protest Tel Aviv tegen Olmert

Protest Tel Aviv tegen Olmert Tel Aviv. Tienduizenden Israëliërs hebben gisteren op het Rabinplein in Tel Aviv geprotesteerd tegen hun premier Ehud Olmert. De demonstranten willen dat hij aftreedt na het vernietigende rapport over de Libanonoorlog. Dat rapport spreekt van een „ernstig falend leiderschap” van Olmert. Het Israëlische parlement hield gisteren een spoeddebat, waarin Olmert met steun van zijn partij overeind bleef. Foto AP Thousands of Israelis attend a rally calling on Israel's Prime Minister Ehud Olmert to resign at Rabin Square in Tel Aviv, Israel, Thursday, May 3, 2007. Tens of thousands of protesters streamed to a central Tel Aviv square after sundown Thursday, demanding the resignation of Prime Minister Ehud Olmert because of a scathing inquiry report about the way he ordered and handled last summer's bloody, costly but inconclusive war in Lebanon.(AP Photo/Ariel Schalit) Associated Press