Kranslegging bij parlement

Kranslegging bij parlement den haag, 4 mei. Medewerksters van de Tweede Kamer schikken de linten bij de kransen die de voorzitters van de Eerste en de Tweede Kamer vandaag, op de vierde mei, traditiegetrouw hebben gelegd in een hal van de Tweede Kamer. Ook elders zijn er vandaag bijeenkomsten om de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en andere oorlogen te herdenken. Zoals in Rotterdam, waar vanochtend de omgekomen opvarenden van de Nederlandse Koopvaardij werden herdacht. Om acht uur vanavond legt o.a. de koningin een krans bij het monument op de Dam in Amsterdam. Foto Roel Rozenburg Den Haag:4.5.7Kranslegging monument hal Tweede Kamer. Dames van het protocol bekijken de linten van de Nederlandse vlag, die verkeerd zitten. © foto Roel Rozenburg Rozenburg, Roel