Elf fantasy fair

Elf fantasy fair Een keer per jaar is er een magisch evenement, de Elf fantasy fair. Dat is een grote magische markt met bijvoorbeeld waarzegsters, magische stenen en er treden bands op, met Middeleeuwse muziek. Er zijn stukken markt met een Middeleeuws thema of juist dingen die met heksen te maken hebben. De mensen gingen ook magisch verkleed zo zie je dat ook op de foto. Die heb ik gemaakt. Ik weet niet wie die meneer is. De Elf fantasy fair vond plaats in het bos bij kasteel de Haar. Ook zonder geld kon je je vermaken, door alleen maar naar de mensen te kijken. De een had zich verkleed als een elf, de ander als een trol. Ik kwam ook meerdere keren figuren tegen die zich hadden verkleed als Harry Potter of Gandalf van Lord of the Rings. Zelf heb ik daar mijn ogen uitgekeken. Ik had nog nooit een Gothic gezien, nou daar heb je er veel rond lopen. Ook de spullen die ze daar verkopen vind je niet vaak in winkels, dus heb ik veel nieuwe dingen gezien en gekocht! Magisch nieuws en magische foto van Amy Helsloot, 12 jaar, uit Almere

Een keer per jaar is er een magisch evenement, de Elf fantasy fair. Dat is een grote magische markt met bijvoorbeeld waarzegsters, magische stenen en er treden bands op, met Middeleeuwse muziek. Er zijn stukken markt met een Middeleeuws thema of juist dingen die met heksen te maken hebben. De mensen gingen ook magisch verkleed zo zie je dat ook op de foto. Die heb ik gemaakt. Ik weet niet wie die meneer is.

De Elf fantasy fair vond plaats in het bos bij kasteel de Haar. Ook zonder geld kon je je vermaken, door alleen maar naar de mensen te kijken. De een had zich verkleed als een elf, de ander als een trol. Ik kwam ook meerdere keren figuren tegen die zich hadden verkleed als Harry Potter of Gandalf van Lord of the Rings. Zelf heb ik daar mijn ogen uitgekeken. Ik had nog nooit een Gothic gezien, nou daar heb je er veel rond lopen. Ook de spullen die ze daar verkopen vind je niet vaak in winkels, dus heb ik veel nieuwe dingen gezien en gekocht!

Magisch nieuws en magische foto van Amy Helsloot, 12 jaar, uit Almere