Computerspel over Shakespeare

Computerspel over Shakespeare Deze week is in Canada een computerspel uitgebracht door professoren van de universiteit in Toronto. Het heet Speare en het leert je iets over het toneelstuk Romeo en Julia, dat is geschreven door William Shakespeare, een beroemde Engelse schrijver die vierhonderd jaar geleden leefde. De makers willen graag dat kinderen de werken van Shakespeare leren kennen. Omdat kinderen zo vaak spelletjes doen op de computer, hebben ze er een game van gemaakt. Gestolen teksten uit het toneelstuk Romeo en Julia moet je uit je hoofd leren om ze weer terug te vinden. (foto Photes12) William Shakespeare's Romeo and Juliet Year: 1996 Director: Baz Luhrmann Claire Dane Leonardo Di Caprio Based upon Shakespeare's play PHOTOS12

Deze week is in Canada een computerspel uitgebracht door professoren van de universiteit in Toronto. Het heet Speare en het leert je iets over het toneelstuk Romeo en Julia, dat is geschreven door William Shakespeare, een beroemde Engelse schrijver die vierhonderd jaar geleden leefde. De makers willen graag dat kinderen de werken van Shakespeare leren kennen. Omdat kinderen zo vaak spelletjes doen op de computer, hebben ze er een game van gemaakt. Gestolen teksten uit het toneelstuk Romeo en Julia moet je uit je hoofd leren om ze weer terug te vinden. (foto Photes12)