5 Badderen

Een heuse bubbelmaker

Bubble Bath Maker

www.gadgethouse.nl, 16,95 euro excl. 3,95 verzendkosten

Na een drukke dag is het vaak heerlijk om een bad te nemen. Lekker dobberen in het warme sop, waardoor je even helemaal tot jezelf komt. Badderen is misschien nog wel fijner als je lichaam helemaal gedompeld is onder een dikke laag schuim. Er bestonden al bruisballen, flessen badschuim en heuse bubbelbadmatjes om je badwater te doen borrelen. Tegenwoordig kan je ook de Bubble Bath Maker gebruiken om je badkamer in een bubbelfestijn om te toveren. Het apparaatje is gemakkelijk te gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is de bubbelmaker met wat water en je favoriete douchegel te vullen. Daarna hoef je ’m alleen nog maar aan te zetten. In een handomdraai maakt het apparaatje heel veel bubbels aan. ‘Miljoenen grote, ronde zeepbellen’, belooft de website in ieder geval. De Bubble Bath Maker werkt op 3 AA-batterijen. (RH)