Vuile handen

Vuile handen Theater EA speelt het politieke drama Vuile handen (1948) van Jean Paul Sartre (1948) als een strakke thriller, over een terrorist die zijn partijleider vermoordt. Het gaat over idealisme en realisme, over dwang en keuzevrijheid, over eigen verantwoordelijkheid en extreme omstandigheden. De Turks-Nederlandse Tarkan Köroglu bewijst met zijn combinatie van ernst en humor, van suspense en diepgang dat hij behoort tot de regisseurs die er echt toe doen. Tournee t/m 19/5 en in de herfst. Info: 020-5205310 en www.theatercompagnie.nl.

Theater EA speelt het politieke drama Vuile handen (1948) van Jean Paul Sartre (1948) als een strakke thriller, over een terrorist die zijn partijleider vermoordt. Het gaat over idealisme en realisme, over dwang en keuzevrijheid, over eigen verantwoordelijkheid en extreme omstandigheden. De Turks-Nederlandse Tarkan Köroglu bewijst met zijn combinatie van ernst en humor, van suspense en diepgang dat hij behoort tot de regisseurs die er echt toe doen.

Tournee t/m 19/5 en in de herfst. Info: 020-5205310 en www.theatercompagnie.nl.