The View

The View De sterke singles van de Schotse indierockband The View volgden elkaar in hoog tempo op: Wasted little DJ’s, Superstar tradesman, Same jeans en The Don. Nu eens zien of deze gretige jongens in hun ongewassen spijkerbroeken de belofte van debuutalbum Hats Off to the Buskers waar maken; in ieder geval zijn ze nog nederig genoeg om hun hoed af te nemen voor nobele straatmuzikanten. 5 mei Bevrijdingsfestival, Groningen, 6 mei Doornroosje, Nijmegen, 7 mei Rotown, Rotterdam, 8 mei Melkweg, Amsterdam.

De sterke singles van de Schotse indierockband The View volgden elkaar in hoog tempo op: Wasted little DJ’s, Superstar tradesman, Same jeans en The Don. Nu eens zien of deze gretige jongens in hun ongewassen spijkerbroeken de belofte van debuutalbum Hats Off to the Buskers waar maken; in ieder geval zijn ze nog nederig genoeg om hun hoed af te nemen voor nobele straatmuzikanten.

5 mei Bevrijdingsfestival, Groningen, 6 mei Doornroosje, Nijmegen, 7 mei Rotown, Rotterdam, 8 mei Melkweg, Amsterdam.