Stuff Happens

Stuff Happens In de piste van het Amsterdamse theater Carré wordt het toneelstuk Stuff Happens van David Hare gespeeld, met Sonja Barend als verteller. Stuff Happens is politiek drama over de aanloop naar de oorlog in Irak. Amerikaanse President Bush (Jaap Spijkers) en zijn minister Rumsfeld willen per se oorlog. Minister Powell en Britse premier Blair (Victor Löw) proberen weerwoord te geven. Gevluchte Iraakse acteur Farazdak Chaichan speelt dictator Saddam Hoessein. 6-7 mei Carré Amsterdam. Info 0900-2525255 of www.theatercarre.nl. Sonja Barend,TV presentator. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Amsterdam, 2 oktober 2006 Mentzel, Vincent

In de piste van het Amsterdamse theater Carré wordt het toneelstuk Stuff Happens van David Hare gespeeld, met Sonja Barend als verteller. Stuff Happens is politiek drama over de aanloop naar de oorlog in Irak. Amerikaanse President Bush (Jaap Spijkers) en zijn minister Rumsfeld willen per se oorlog. Minister Powell en Britse premier Blair (Victor Löw) proberen weerwoord te geven. Gevluchte Iraakse acteur Farazdak Chaichan speelt dictator Saddam Hoessein.

6-7 mei Carré Amsterdam. Info 0900-2525255 of www.theatercarre.nl.