Sms-debat

Onder het motto ‘Vrijheid maak je met elkaar’ organiseert het Comité 4 en 5 Mei Wageningen tijdens Bevrijdingsdag een ‘sms-debat’. Deelnemers kunnen op basis van een zestal stellingen hun ‘eens’ of ‘oneens’ verzenden. Ook mogen zij een korte motivatie voor hun keuze meesturen. Op 5 mei is de stand van het debat op een videowall in Wageningen te volgen. De stellingen, die vanaf vandaag te vinden zijn op de website van het comité, luiden: Liever minder veiligheid en meer vrijheid, Religie-kwetsende cartoons moeten gepubliceerd kunnen worden, De Amerikaanse overheid mag over ieders persoonsgegevens beschikken, De overheid mag weten wat je leest, Kwetsende uitlatingen tijdens een demonstratie zijn toelaatbaar, De Spaanse overheid mag de Baskische krant verbieden. De beste motivaties worden beloond met onder meer een breedbeeld-tv en een arrangement voor twee personen in Hotel de Wereld.

Debatteer mee via sms op www.4en5meiwageningen.nl