Semana de Cine Español

De derde editie van de Semana de Cine Español toont een overzicht biedt van de recente Spaanse film. Het festival bevestigt dat de Spaanse cinema meer aandacht verdient dan alleen de wereldberoemde Pedro Almodóvar die in Volver weer samenwerkte met Penélope Cruz. Zo zijn er dit jaar diverse films te zien die het verdienen zelfstandig in Nederland te worden uitgebracht. Alleen al daarom kan het festival geslaagd worden genoemd. Semana de Cine Español. 2 t/m 16/5 Melkweg en De Uitkijk, A’dam; Lantaren/Venster, R’dam. www.semana.melkweg.nl AccuSoft Inc.

De derde editie van de Semana de Cine Español toont een overzicht biedt van de recente Spaanse film. Het festival bevestigt dat de Spaanse cinema meer aandacht verdient dan alleen de wereldberoemde Pedro Almodóvar die in Volver weer samenwerkte met Penélope Cruz. Zo zijn er dit jaar diverse films te zien die het verdienen zelfstandig in Nederland te worden uitgebracht. Alleen al daarom kan het festival geslaagd worden genoemd.

Semana de Cine Español. 2 t/m 16/5 Melkweg en De Uitkijk, A’dam; Lantaren/Venster, R’dam. www.semana.melkweg.nl