Overige Films

Liever verliefd (Pim van Hoeve, 2003, Nederland). Vaardig niemendalletje annex romantische komedie over een vrouw die niet kan kiezen tussen twee mannen, en daardoor beiden dreigt te verliezen. Regisseur Van Hoeve (Westenwind) kan zelf niet kiezen of hij zijn heldin (Miryanna van Reeden) nu door wraaklust of verlegenheid wil laten motiveren. Ned.3, 20.25-21.55u.

La dilettante (Pascal Thomas, 1998, Frankrijk). Komedie van veteraan Thomas, die ooit in ons land bekendheid genoot dankzij films als Le chaud lapin en Pleure pas la bouche pleine (beide uit 1974). Onbekommerde jongedame (Cathérine Fort) neemt leven, liefde en werk zoals het op haar afkomt. TV5, 21.05-23.00u.

Wildcats (Michael Ritchie, 1986, VS). Formule-komedie. Goldie Hawn probeert zich waar te maken als footballcoach aan een gettoschool in Chicago. Ook met Robyn Lively en Swoosie Kurtz. Net5, 23.10-1.10u.