Meiskes en jongens

Meiskes en jongens Met Meiskes en jongens toont het Ro Theater dat ruim twee uur rondhangen om een zwembad een boeiend schouwspel kan zijn. Regisseurs Arne Sierens en Alize Zandwijk hernemen nu de succesrijke voorstelling uit 2005. Rijkeluiszonen moeten aan hun herexamen werken, maar worden gestoord door vriendinnen uit de disco. Het verhaal wordt door de lichaamstaal verteld. Het uitzonderlijk schone spel roept bewondering en hilariteit op, en ook ontroering en beklemming. Tournee t/m 20 juni. Info 010-404 68 88 of www.rotheater.nl. Met Meiskes en jongens toont het Ro Theater dat ruim twee uur rondhangen om een zwembad een boeiend schouwspel kan zijn. De groep herneemt nu de succesrijke voorstelling uit 2005. Foto Pan Sok Sok, Pan

Met Meiskes en jongens toont het Ro Theater dat ruim twee uur rondhangen om een zwembad een boeiend schouwspel kan zijn. Regisseurs Arne Sierens en Alize Zandwijk hernemen nu de succesrijke voorstelling uit 2005. Rijkeluiszonen moeten aan hun herexamen werken, maar worden gestoord door vriendinnen uit de disco. Het verhaal wordt door de lichaamstaal verteld. Het uitzonderlijk schone spel roept bewondering en hilariteit op, en ook ontroering en beklemming.

Tournee t/m 20 juni. Info 010-404 68 88 of www.rotheater.nl.