Joost Conijn

Joost Conijn Joost Conijn leidt het leven van een avonturier uit een jongensboek. Vliegen in een zelfgebouwd vliegtuig of dwars door Europa rijden in een op hout gestookte auto. Conijn pakt voor zijn nieuwe film Olland weer de fiets voor een reis met twee vrienden door het Rifgebergte in Marokko. De reis voert naar kleine nederzettingen, waar ze vaak met handen en voeten communiceren met de bevolking. Olland is onderdeel van de eerste solo-expositie van Joost Conijn. Joost Conijn: Solo t/m 6 mei Museum Boijmans van Beuningen, Muspark 18-20, Rotterdam. Di t/m zo 10-17u.

Joost Conijn leidt het leven van een avonturier uit een jongensboek. Vliegen in een zelfgebouwd vliegtuig of dwars door Europa rijden in een op hout gestookte auto. Conijn pakt voor zijn nieuwe film Olland weer de fiets voor een reis met twee vrienden door het Rifgebergte in Marokko. De reis voert naar kleine nederzettingen, waar ze vaak met handen en voeten communiceren met de bevolking. Olland is onderdeel van de eerste solo-expositie van Joost Conijn.

Joost Conijn: Solo t/m 6 mei Museum Boijmans van Beuningen, Muspark 18-20, Rotterdam. Di t/m zo 10-17u.