Contour

Contour De expositie Contour/ Continuïteit in Delft maakt korte metten met die bewieroking van ‘jong, nieuw en nu’ in de beeldende kunst zonder dat de jonge kunst veronachtzaamd wordt. De expositie speelt zich af in drie Delftse musea: in Nusantara zijn objecten uit Indonesië en West-Papoea, in Lambert van Meerten met zijn stijlkamers wordt een collectie tegels en keramiek getoond en het Prinsenhof is werk van 111 hedendaagse Nederlandse kunstenaars te zien. Heden & Verleden t/m 13 mei Het Prinsenhof, Museum Nusantara, Museum Lambert v. Meerten, Delft. Dolron, Desiree

De expositie Contour/ Continuïteit in Delft maakt korte metten met die bewieroking van ‘jong, nieuw en nu’ in de beeldende kunst zonder dat de jonge kunst veronachtzaamd wordt. De expositie speelt zich af in drie Delftse musea: in Nusantara zijn objecten uit Indonesië en West-Papoea, in Lambert van Meerten met zijn stijlkamers wordt een collectie tegels en keramiek getoond en het Prinsenhof is werk van 111 hedendaagse Nederlandse kunstenaars te zien.

Heden & Verleden t/m 13 mei Het Prinsenhof, Museum Nusantara, Museum Lambert v. Meerten, Delft.