7 They’re out there!

Ook al in 1952 gespot

Ufowijzer

www.ufowijzer.nl

Ufo’s bestaan! Deze site levert keihard bewijs in de vorm van haarscherpe foto’s en video’s van niet nader geïdentificeerde vliegende objecten die soms best lijken op een soepbord of lampekap, maar voor ongelovigen lijkt alles op een soepbord of lampekap. Het betreft hier historisch materiaal dat soms teruggaat tot 5000 voor Christus aangevuld met steeds nieuwe getuigenissen van miljoenen oplettende burgers. Naast een indrukwekkende collectie documentatie en ‘bijna-artikelen’ in serieuze kranten (De Telegraaf). En wat dacht je van een authentieke onweerlegbare rugmarkering bij een ontvoerde! Maar het meest overtuigend zijn de portretjes van aliens zelf. Niet groen en best lief. Let ook op het hoogst interessant uitstapje naar een ander onverklaarbaar, dus geheid buitenaards fenomeen: graancirkels. Voor wie zich nog steeds tot de sceptici rekent, het motto: lees eerst, oordeel dan. (VL)

Met bijdragen van Carola Janssen, Henk Leenaers, Viola Lindner en Marjolein Marchal