1 Uit eten met IENS

M Restaurant

Groenewegje 115 Den Haag Telefoon (070) 380 19 86 Keuken open 18.00-23.00u., zo-ma gesloten, lunch op afspraakFrans/Italiaans, gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 33,50 euroCategorie: Hip

Nouvelle cuisine, maar dan voor de inrichting met tafels, stoelen, enkele gordijnen, wat schilderijen, klein lampje op tafel, that’s it! Overigens wordt dit ruimschoots gecompenseerd door het authentieke personeel dat niet opdringerig maar ervaren en beleefd is. En dan het eten: van een heerlijk klassiek viergangen menu tot de niet te versmaden kaasplankjes met originele kaasjes.

uitstekend | Op aanraden van vriend hier gegeten. Rustige, attente bediening, goede wijnkaart. De voorgerechten zijn top, eenvoudig, maar zacht en toch krachtig van smaak. Entrecote sappig en zacht, vis is altijd beetje soft van smaak (witvis), maar met bijgaande garnalen, dressing en risotto prima. (17-03-2007 R. vd M.)

goed | Na februari niet meer gegaan. Niet uit onvrede, maar toeval. Inmiddels verbeterd, het was er zelfs druk. De verhoogde prijzen leiden tot beter eten. Gelukkig maar. Mijn dorade was perfect, het voorgerecht lekker. (21-11-2006 A. V.)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens