Koninginnedag (3)

Koninginnedag (3) klik@nrc.nl Ton de Jong: „Deze foto is gemaakt tijdens de oranje-ballonnenwedstrijd in Berkhout (Noord-Holland). De bomen naast het dorpshuis blijven een jaarlijks obstakel.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema van deze week is ‘Koninginnedag’. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving bij de foto mee te sturen (max. 100 woorden). De afgebeelde persoon of personen moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week is het thema: ‘personeelsfeestje’. Een gedenkwaardig feest meegemaakt? Mail foto’s naar klik@nrc.nl.

Ton de Jong: „Deze foto is gemaakt tijdens de oranje-ballonnenwedstrijd in Berkhout (Noord-Holland). De bomen naast het dorpshuis blijven een jaarlijks obstakel.”