6 Lied maken

Mijn orkestje, tien man sterk

Liedjes maken

mypeople.com/sing/index.html, of via de knop ‘goodies’

Doe da-di dada, doedoe da-di wahwah. Sorry, het zit nu eenmaal in mijn hoofd en het gaat er niet meer uit. Pom-pom, boem-boem, bam-bam, boem-boem. Ik heb een orkestje, tien man sterk, en ze kennen allemaal één partij. Maar ze luisteren onvoorwaardelijk naar me en ik ben heel handig geworden in ze aan- en uitzetten. K-k-tssssj, k-k-tssssj, k-k-tssssj, k-keh. Sommigen van mijn muzikantjes bespelen een ritme-instrument, maar de meesten zingen hun eigen riedeltje, net zolang als ik wil. Als ik echt goeie zin wil krijgen, zet ik ze allemaal tegelijk aan en ook nog de boombox erbij voor de extra beat. En de meest groovy composities neem ik op en stuur ik naar vrienden. My People heeft ze op een site gezet en iedereen mag met ze spelen. Maar zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb. Hun muziek gaat niet meer uit je hoofd. Doe tadadam, doe tadadadam! (CJ)