1 uit eten met iens

De Zoute Zoen

Scheveningen: Dr. Lelykade 26aTelefoon (070) 350 05 96 Keuken open 17.00-22.30, maandag geslotenGem. prijs drie gangen à la carte 26,00 euroCategorie: romantisch

Ondanks de stijlvolle inrichting blijkt de op het eerste gezicht chique bedoening van dit visrestaurant mee te vallen. De presentatie van de gerechten is mooi, maar is het geld soms niet waard en de fraaie menukaart wordt niet altijd waargemaakt. Kenners klagen over een dalend niveau en betreuren het optreden van een als kapitein verklede ober en andere commerciële formules.

goed | Lekker eten, maar een wat mindere service: extra geld voor een afwijkend toetje, terwijl er met 7 personen goed gegeten werd en het toch niet al te goedkoop is. Al met al een heerlijke avond, met ontzettend lekker eten, een goede sfeer en vriendelijke bediening. (08-03-2007 J. S. te Amsterdam)

goed | Lekker gegeten, viergangenmenu was zeker de moeite waard. Verse vis, borden mooi opgemaakt, grootte van de porties perfect. Reserveren is aan te bevelen. Bediening is vriendelijk en de huiswijn is lekker. (25-10-2006 R. B. te Den Haag)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens