who’s next vandaag op tv

Arjan Erkel, oud-medewerker Artsen zonder Grenzen. nrc.next schrijft over Sulka die ruim twintig jaar geleden voor de Poolse geheime politie werkte. Erkel vertelt aan presentator Monique Snoeijen waarom zijn ontvoerders in Dagestan dachten dat hij een CIA-spion was. Arjan Erkel tijdens interview op een terrasje in Rotterdam. 30-04-04 © Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin

Arjan Erkel, oud-medewerker Artsen zonder Grenzen. nrc.next schrijft over Sulka die ruim twintig jaar geleden voor de Poolse geheime politie werkte. Erkel vertelt aan presentator Monique Snoeijen waarom zijn ontvoerders in Dagestan dachten dat hij een CIA-spion was.

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 uur en 00.00 uur op RTL 7 en via nrc.nl en rtl.nl

Gisteren zei Humberto Tan: ‘De dood kan heel verdrietig zijn maar kan ook werken als een opluchting.’