5 Schuilen

XL-paraplu

www.gadgetfabriek.nl, 18,95 euro excl. 5,50 verzendkosten.

Deze week gaat het misschien wél regenen. Dan is het verstandig om een goede paraplu in huis te hebben. Een supergrote paraplu welteverstaan. De meeste standaard regenschermen houden je hoofd wel droog. Maar de mouwen en de zijkant van je jas raken bij een fikse regenbui vaak wel doorweekt. Samen met een vriend of vriendin onder een paraplu lopen, is helemaal een hachelijke onderneming. Het is vrijwel onmogelijk om allebei droog te blijven. De XL-paraplu biedt uitkomst. Met een doorsnede van 128 centimeter, blijft elke vorm van nattigheid je bespaard. Het grote regenscherm heeft wel een paar minpuntjes. Zo is fietsen met deze paraplu vrijwel onmogelijk. Maar ook is het lopen met de superparaplu door een drukke winkelstraat of langs een nauwe steeg niet heel praktisch. Het scherm is simpelweg te breed. (RH)