1 uit eten met iens

Het Heimwee

Nijmegen: Oude Haven 76/80 Telefoon (024) 322 22 56Keuken open di-zo 18.00-22.00, ma geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 32,50 euroCategorie: Vegetarisch

Kleine oase met terras op de stoep, waar je met alle egards, humor en kwinkslag van verrukkelijke gerechten, met oog voor detail, kunt genieten. Naast de goede kwaliteit is de kwantiteit meer dan voldoende, geen armzalige bordjes in elk geval! Naar eigen wens kunnen in het dagmenu gerechten worden verwisseld. Laat je ook eens overrompelen door het verrassingsmenu.

matig | Mooie entourage en vriendelijke dames. De kwaliteit van het eten viel helaas tegen. De eigenaar is ambitieus maar iets te vol van de kwaliteit van de door hem gekozen producten. Met 5 man bijna 400 euro vonden wij te duur. (13-03-2007 M. de G. te Utrecht)

uitstekend | Een heerlijke avond. Het verrassingsmenu was een schot in de roos. De wijnkeuze van de eigenaar Pim Ansink ging hiermee prima samen. De bediening was vriendelijk en het enthousiasme van Simone en Pim maakte de avond compleet. (04-02-2007 W. van der K. te Amstelveen)

Eet en recenseer mee via www.nrcnl/iens