Overige Films

Le silencieux (Claude Pinoteau, 1972, Frankrijk/Italië). Onderhoudende spionagethriller. Ooit door Russen ontvoerde Franse geleerde Lino Ventura valt in handen van Engelse geheime dienst en wordt gedwongen tot het verlinken van overlopers. Ook met Lea Massari en Suzanne Flon. TV5, 18.25-20.30u.

Jackass: The Movie (Jeff Tremaine, 2002, VS). Bioscoopversie van het populaire MTV-programma van en voor mannen met de geestelijke leeftijd van achteneenhalf, met sketches van twee minuten. Veronica, 20.30-22.05u.

D.O.A. - Dead on Arrival (Rocky Morton & Annabel Jankel, 1988, VS). Zichtbaar uit videoclipmilieu afkomstig koppel debuteert met onwaarschijnlijke ‘remake’ van gelijknamige film van Rudolph Maté uit 1950. Literatuurprofessor Dennis Quaid gaat op zoek naar degene die hem een langzaam werkend dodelijk gif toediende. Met Charlotte Rampling en Meg Ryan. BBC1, 0.45-2.20u.