In actie tegen geweld Darfur

In actie tegen geweld Darfur londen. Voor de campagne ‘De tijd is op, bescherm Darfur’ gooit de Britse acteur Hugh Grant een zandloper met nepbloed kapot. In 35 hoofdsteden in de wereld werden gisteren acties georganiseerd tegen het geweld in de Soedanese regio. In Darfur zijn de afgelopen vier jaar volgens ramingen van de Verenigde Naties 200.000 mensen gedood en 2,5 miljoen inwoners uit hun huizen gejaagd door Arabische milities die gesteund zouden worden door de regering in Khartoum. Foto AFP / www.globefordarfur.org, Jane Hodson ==MANDATORY CREDIT : AFP PHOTO / GLOBEFORDARFUR - JANE HODSON ++ RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO SALES - NO MAGS== A combination of two pictures released by GlobeforDarfur website and taken 26 April 2007 by Jane Hodson in London shows British actor Hugh Grant smashing an hourglass filled with fake blood to demonstrate that time is running out for the people of Darfur. Protests will take place 29 April 2007 in over 35 capitals around the world as part of the Global Day for Darfur which marks the fourth anniversary of the deadly conflict in Darfur. ==MANDATORY CREDIT : AFP PHOTO / GLOBEFORDARFUR - JANE HODSON ++ RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO SALES == AFP