Huiszoeking bij Van der Sloot in zaak-Holloway

Rotterdam, 30 april. Een team van Nederlandse forensische experts uit Nederland heeft afgelopen zaterdag op Aruba huiszoeking gedaan bij de ouders van Joran van der Sloot. Hij wordt ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de verdwijning van de Amerikaanse scholiere Natalee Holloway in 2005. Bij de huiszoeking, onder verantwoordelijkheid van het Openbaar Ministerie op Aruba, werd ook de tuin omgeploegd. Volgens de vader van de verdachte zijn er dagboeken van hemzelf en zijn vrouw in beslag genomen, zo zei hij zaterdag in het actualiteitenprogramma Nova. Vorig jaar onderzocht het Korps Landelijke Politiediensten het strafdossier en vond daarin nieuwe aanknopingspunten. Sinds 16 april werkt een gecombineerd Arubaans-Nederlands rechercheteam op Aruba opnieuw aan het onderzoek.