Cellist Mstislav Rostropovitsj in Moskou begraven

Cellist Mstislav Rostropovitsj in Moskou begraven Moskou, 30 APRIL. Hoogwaardigheidsbekleders en familie van de vrijdag overleden cellist/dirigent Mstislav Rostropovitsj woonden gisteren diens uitvaartdienst bij in de kathedraal van Christus de Verlosser in Moskou. Rostropovitsj werd daarna begraven op Novodevitsje, waar vorige week ook de begrafenis van oud-president Boris Jeltsin plaatsvond. President Poetin woonde zaterdag een openbare rouwdienst bij in het conservatorium van Moskou. Koningin Beatrix heeft middels een telegram haar deelneming betuigd. Foto AP Dignitaries and family members of cellist and conductor Mstislav Rostropovich seen by the musician's coffin inside Christ the Savior Cathedral during a farewell ceremony in Moscow, Sunday, April 29, 2007. Hundreds of Russians came to bid final farewell Sunday Rostropovich, who won international fame for his masterly playing and his courage in defending human rights.(AP Photo/Mikhail Metzel) Associated Press