7 lichtgevend

7 lichtgevend Toetsenbord voor de nacht www.gadgetsentrends.nl, 60 euro plus verzendkosten (6-12 euro)

Toetsenbord voor de nacht

www.gadgetsentrends.nl, 60 euro plus verzendkosten (6-12 euro)

Een avond lang achter de computer. Je surft wat, komt van alles leuks tegen en vergeet de tijd. Niet een beetje, nee. Ineens realiseer je je dat het al donker is. Dat overkomt iedereen weleens. Normale gang van zaken is: je schrikt, staat op om een lamp aan te doen en kiest er eventueel voor om dat kreng snel uit te zetten. Voor gamefreaks en internetverslaafden geldt: alleen even een toiletstop en snel weer verder. Dankzij het lichtgevend toetsenbord van Speedlink, de zogeheten Illuminated Metal Keyboard, kunnen ze ook gewoon in het donker doorgaan. Maar eigenlijk is dit toetsenbord vooral geschikt voor designfreaks. Met zijn geborsteld aluminium frame en blauwe verlichting (handmatig aan en uit te schakelen) is het een genot voor het oog. Kijk bij ‘computers & accessoires’ op gadgets-entrends.nl om dit praktische stukje design thuis te laten bezorgen. (MM)

Met bijdragen van Carola Janssen, Henk Leenaers, Peter Leijten en Marjolein Marchal