1 uit eten met iens

Lef Bar & Restaurant

Delft, Doelenplein 1/2 Telefoon (015) 212 06 17Keuken open 17.00-22.0u., zomers vanaf 12.00Gem. prijs 3-gangen à la carte 22,50 euroCategorie: Honden toegestaan

Leuke en vrolijke tent die een beetje doet denken aan Frankrijk begin twintigste eeuw. Eerlijke keuken met verse ingrediënten, heerlijke huisgemaakte gerookte eendenborst en goede klassieke salades. Lekker, eenvoudig en goedkoop. Een prachtig terras onder de schaduw van oude platanen aan het water maakt een bezoek verleidelijk. De leuke meiden in de bediening maken het feestje af.

goed | Onze tafel was mooi gedekt en de bediening was zeer gastvrij. De sfeer was zeer gezellig, leuke muziek, maar niet te hard, en een vriendelijke bediening. Het eten was heerlijk, wel iets aan de zuinige kant helaas. Maar de wijn was super! Wij komen hier zeker terug! (21-02-2007 L. K. te Nijmegen)

uitstekend | Leukste tent van Delft, echt voor iedereen. Helaas zit het altijd vol en reserveren kan niet. Goede Franse maaltijd voor een hele eerlijke prijs. Bediening in witte sloven en echte servetten. Petje af, hoor! (26-10-2006 B. van T. te Den Haag)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens