Peeping Tom

DANSTHEATER Peeping Tom De Brusselse danstheatergroep Peeping Tom speelt het slot van een trilogie. In Le sous sol keren de personages uit de vorige delen terug als doden, in een surrealistisch vormgegeven onderwereld. ***** „Met de minuut wordt het surrealistischer. Wat dat betreft is Le Sous Sol de perfecte uitwerking van de licht vervreemdende stijl uit de eerste twee voorstellingen waarin leermeester Alain Platel nog rond leek te waren. Maar nu heeft de groep definitief zijn eigen vorm gevonden: Le Sous Sol is ongekend intrigerende dans, theater en muziek. Wat mij betreft het hoogtepunt van dit seizoen.” Ingrid van Frankenhuyzen, 25 april 2007 2 mei in Groningen, 20 mei in Eindhoven. Inl: www.fransbrood.com.

De Brusselse danstheatergroep Peeping Tom speelt het slot van een trilogie. In Le sous sol keren de personages uit de vorige delen terug als doden, in een surrealistisch vormgegeven onderwereld.

„Met de minuut wordt het surrealistischer. Wat dat betreft is Le Sous Sol de perfecte uitwerking van de licht vervreemdende stijl uit de eerste twee voorstellingen waarin leermeester Alain Platel nog rond leek te waren. Maar nu heeft de groep definitief zijn eigen vorm gevonden: Le Sous Sol is ongekend intrigerende dans, theater en muziek. Wat mij betreft het hoogtepunt van dit seizoen.”

Ingrid van Frankenhuyzen, 25 april 2007

2 mei in Groningen, 20 mei in Eindhoven. Inl: www.fransbrood.com.