Ravage in Istanbul na instorten flat

Rescue workers stand on the wreckage of a collapsed eight-story apartment building in Istanbul April 26, 2007. The building collapsed in Istanbul on Thursday, but authorities said they did not expect a great number of casualties as people ran away when they heard the building start to crack. Ravage in Istanbul na instorten flat Istanbul. Reddingswerkers staan op en rond een ingestorte flat in de Turkse stad Istanbul. De flat, met acht verdiepingen, stortte gisteren in, volgens de burgemeester van de stad door nalatigheid van een aannemer die een aangrenzend gebouw aan het slopen was. Het was gisteravond nog onduidelijk of alle bewoners zijn gered. Volgens de lokale autoriteiten hoorden de meesten het gebouw kraken en zijn ze gevlucht. Foto Reuters REUTERS/Osman Orsal (TURKEY) REUTERS