6 Cartoons

Online Flash cartoons www.homestarrunner.com Homestar Runner himself

Online Flash cartoons

www.homestarrunner.com

Al meer dan zes jaar lang is Homestarrunner een van de beste sites als het gaat om animaties gemaakt in Flash. Voor de geïnteresseerden in Flash-cartoons waarschijnlijk geen nieuwtje dus, maar des te meer een aanrader voor de mensen die nog níet verslaafd zijn aan deze site. Wat je mist? Een hele hoop lolligheid. Surrealistische humor vermengd met flauwigheden en maatschappelijk relevante onderwerpen. Soms met inhoud, maar vaak ook heerlijk luchtig. Mike Chapman en Craig Zobel begonnen met het tekenen van een kinderboek rondom het personage van Homestar Runner. Enkele jaren later ging het balletje rollen en creëerden ze steeds meer gekke personages. Inmiddels zijn het er tientallen. Kies op hun site uit ontelbaar veel cartoons. Een leuk detail: ze weigeren advertenties te plaatsen op hun site. De inkomsten halen ze volledig uit de verkoop van spullen als T-shirts. (MM)