5 Koffie halen

Drink Selector Mug www.gadgetfabriek.nl, 20 euro excl. 5,50 euro verzendkosten Koffie, met alles erin graag

Drink Selector Mug

www.gadgetfabriek.nl, 20 euro excl. 5,50 euro verzendkosten

Onthouden wat iedereen in de koffie of thee heeft. Het blijft lastig. Vooral als het om grote groepen gaat. Heeft de verre vriend van je partner nou één of twee klontjes suiker in de thee en wilde die nieuwe collega nou een flinke scheut melk door de koffie? Vragen die pas door je hoofd schieten, als je eenmaal in de keuken staat. In dit soort gevallen biedt de Drink selector mug uitkomst. Op de mok zitten drie metalen balken waarmee je kan schuiven. Met de eerste balk kan je de drank selecteren. Je kan ondermeer kiezen uit: thee, koffie, warme chocolademelk, cappuccino en decafeïne. De tweede schuif onthoudt wat je toe moet voegen: melk, room, citroen of zwart. Met de derde balk kan je de mate van zoetheid bepalen: geen suiker, een zoetje, honing en het aantal klontjes suiker. De handige beker is verkrijgbaar in de kleuren bruin en roomwit. (RH)