1 uit eten met iens

Gorgeous

2e van Helstraat 16, AmsterdamTelefoon (020) 379 14 00Keuken open 17.30-22.00, zo 17.00-21.30, ma geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 45,00 euroCategorie: Scharrelvlees

Misschien wat klein voor het aantal tafels dat in de zaak staat en een niet al te beste akoestiek, maar in dit restaurant weten ze wat koken is. Gerechten kunnen à la carte worden besteld of in kleine porties, zodat je naast de gevulde inktvis en kammossel ook kunt genieten van de ganzenleverpaté met truffel. Heerlijk eten in een losse sfeer, voor sommigen zelfs absoluut op sterrenniveau.

uitstekend | Met een groep vriendinnen gegeten. Wij waren hier allemaal nog nooit eerder geweest. Het was geweldig! Service is echt top. Het eten was prima en de wijn ook goed. Matthieu en zijn ploeg doen het goed! (08-02-2007 S. P. R. te Amsterdam)

uitstekend | Heerlijk gegeten! Leuke begeleiding van de gastvrouw. Geen last gehad van het rumoer, maar de zaak was op donderdagavond dan ook niet helemaal vol. Gedurfde gerechten, gezellig en niet zo duur als je zou verwachten. (07-11-2006 C. de H. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens