THEATER

Judith Linssen in ‘5.51u’ (Foto NRC Handelsblad, Leo van Velzen) Den Haag, 16-04-07. Beeld uit de voorstelling "5.51u" bij De Appel, tekst en regie Geert de Jong. Met Isabella Chapel, Hubert Fermin, Judith Linssen, Rick Nicolet en Jessica Zeijlmaker. Premiere 27 April. Foto Leo van Velzen. Velzen, Leo van

5.51 Na haar succesvolle regiedebuut Dans maakt Geert de Jong bij De Appel de voorstelling 5.51u. Vroeg in de ochtend, vijf mensen zitten urenlang in een wachtruimte van een vliegveld. Het wachten ontaardt in een surrealistische rondedans. Met: Isabella Chapel, Hubert Fermin, Judith Linssen, Rick Nicolet en Jessica Zeijlmaker.

T/m 8 sept in het Appeltheater te Scheveningen. 15 t/m 23 juni op Oerol, Terschelling. Vanaf 14 sept. op tournee. Info 070 3502200 of www.toneelgroepdeappel.nl.