Schuur

Met Schuur schreef Rob de Graaf voor Dood Paard een herkenbare toneelstuk over een koppel in de grote stad dat voor de rust op een Waddeneiland is gaan wonen, maar daar zonder afleiding de innerlijke onrust alleen maar ziet groeien. Hun comfortloze leven in een tochtige boerenschuur is en blijft een vorm van boetedoening. De Graaf snijdt relevante thema’s aan, zoals dogmatisme en pragmatisme ofwel het verlangen naar een beter leven versus de harde werkelijkheid. Tournee t/m 16 juni. Inl 020-4229833 en www.doodpaard.nl. Foto Sanne Peper Peper, Sanne

Met Schuur schreef Rob de Graaf voor Dood Paard een herkenbare toneelstuk over een koppel in de grote stad dat voor de rust op een Waddeneiland is gaan wonen, maar daar zonder afleiding de innerlijke onrust alleen maar ziet groeien. Hun comfortloze leven in een tochtige boerenschuur is en blijft een vorm van boetedoening. De Graaf snijdt relevante thema’s aan, zoals dogmatisme en pragmatisme ofwel het verlangen naar een beter leven versus de harde werkelijkheid.

Tournee t/m 16 juni. Inl 020-4229833 en www.doodpaard.nl.