Schilderkunst

Laatste week om in de Rotterdamse Kunsthal Leve de Schilderkunst! te zien met 200 werken van 80 hedendaagse figuurschilders. De koppen in de grote zaal zeggen iets over de hedendaagse mens. Ze vertellen over voyeurisme, hedonisme, eenzaamheid, schoonheid, kwetsbaarheid. Sommigen zijn mooi, zoals de gladde schoonheden van Alex Katz. Sommige zijn dat niet, zoals de oude man die op een doek van Barend Blankert voorzichtig in bad stapt. Leve de Schilderkunst! t/m 6 mei. Kunsthal, Museumpark, Rotterdam. Di t/m za 10-17, zo 11-17u.

Laatste week om in de Rotterdamse Kunsthal Leve de Schilderkunst! te zien met 200 werken van 80 hedendaagse figuurschilders. De koppen in de grote zaal zeggen iets over de hedendaagse mens. Ze vertellen over voyeurisme, hedonisme, eenzaamheid, schoonheid, kwetsbaarheid. Sommigen zijn mooi, zoals de gladde schoonheden van Alex Katz. Sommige zijn dat niet, zoals de oude man die op een doek van Barend Blankert voorzichtig in bad stapt.

Leve de Schilderkunst! t/m 6 mei. Kunsthal, Museumpark, Rotterdam. Di t/m za 10-17, zo 11-17u.