Overige Films

French Kiss (Lawrence Kasdan, 1995, VS). Romantische komedie van de doorgaans verdienstelijke Lawrence Kasdan is betrekkelijk onverteerbaar door de geforceerde tegenstelling tussen ‘typisch’ Amerikaanse hypocrisie en ‘typisch’ Frans ‘oh la la’. Amerikaanse Meg Ryan probeert in Parijs vriendje Timothy Hutton te heroveren en is aanvankelijk blind voor de charmes van Fransman Kevin Kline. Net5, 20.30-22.35u.

Super Troopers (Jay Chandrasekhar, 2001, VS). Melige politieklucht, bedacht en gespeeld door de komediantenclub Broken Lizard, met o.a. Kevin Heffernan, Erik Stolhanske en Steve Lemme. RTL7, 20.30-22.20u.

Un singe en hiver (Henri Verneuil, 1962, Frankrijk). Psychologisch drama bracht voor het eerst en het laatst Jean Gabin en Jean-Paul Belmondo samen. Alcoholvrije hotelier zakt ouderwets door met jonge drankliefhebber. Arte, 20.40-22.25u., nagesynchroniseerd.